/Hostel Iasi – camere hostel Iasi; hostel Iasi; cazare hostel Iasi
Hostel Iasi – camere hostel Iasi; hostel Iasi; cazare hostel Iasi 2018-07-19T20:04:41+00:00

Hostel Iasi

Prezentare, dotari si camere hostel Iasi

In scopul de a oferi conditii de cazare cat mai placute si sigure, in cadrul locatei hostel Iasi am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt. Asiguram curatenie zilnica in camere si asternuturi curate, spalate ecologic totul inclus in pachetul de cazare Iasi. De asemenea spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de treizeci de persoane simultan. In ceea ce priveste modul de petrecere al timpului liber, locatia noastra dispune de terasa de vara si holuri amenajate pe fiecare etaj, bar cu sala de mese si Jocuri electronice.

Din punctul de vedere al sigurantei, asiguram paza cladirii si a parcarii atat ziua cat si noaptea, dispunand si de camere video. Iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun (autobuz, tramvai, maxi-taxi)

Dotari camere si facilitati generale hostel Iasi

 Locatie ideala pentru cazare grupuri/muncitori

 Camere cu dotate cu baie in camera

 Camere cu baie la comun, pe fiecare etaj

 TV in fiecare camera indiferent de tip

 Internet Wireless in fiecare camera

  Bai dotate cu lavoar, dus apa calda si toalete

 Camere mobilate

 Frigider in camera (in functie de cerere)

Cazare cu preturi avantajoase

 Terasa de vara si holuri amenajate

 Asiguram curatenie zilnica in camere

 Asiguram asternuturi curate

 Putem asigura masa in regim restaurant

 Spatiu sanitar comun pe fiecare etaj

 Bar cu magazin si sala de mese spatioasa

 Acces usor la transport in comun

 Paza asigurata atat ziua cat si noaptea.

 Parcare proprie cu paza

Camere hostel Iasi

Hostel Iasi: oferta noastra de camere disponibile

Va oferim cazare in regim hotelier, in Iasi, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana in camera. Perioada de cazare poate varia, iar pretul pe noapte este foarte accesibil, acesta depinzand de tipul de camera, perioada, sau alte facilitati la cerere.

Locatia noastra este ideala pentru cazarea de grupuri de persoane, spre exemplu studenti sau turisti, dar si pentru cazarea de grupuri de muncitori. De asemenea, hostel Iasi este alegerea perfecta in cazul sederii de scurta durata in Iasi, cum ar fi in situatia calatoriilor de afaceri, sau a tranzitului. Locatia este situata in apropiere de statiile de transport public, dispunand in acelasi timp si de o parcare proprie.

hostel iasi; cazare muncitori iasi; hostel iasi; preturi hostel iasi; hostel in iasi; hostel iasi;

Hostel Iasi: Prezentare generala

Exterior si interior hostel Iasi

Spatii sanitare comune

Camere hostel Iasi

Informatii si preturi

Informatii, preturi si detalii contact

Pentru orice fel de informatii privind camerele disponibie momentan, preturile, si termenii cazarii, va rugam sa ne contactati telefonic la oricare dintre numere 0746.356.015 | 0741.612.900, prin email la adresa  contact@cazaremuncitoriiasi.ro sau completand formularul de contact de pe pagina noastra de contact accesand butonul alaturat

Formular contact

Detalii hostel Iasi

Hostel Iasi, ofera camere spre cazare in regim de hotelier, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana in camera.

Locatia noastra este ideala pentru cazarea de grupuri medii si mari de persoane, spre exemplu studenti sau turisti, dar si pentru cazarea de grupuri de muncitori aflati in Iasi in cadrul unor proiecte. In aceste cazuri holurile amenajate si terasele de vara se protrivesc perfect. Pentru oferta completa de pret sau pentru alte informatii in legatura cu locatia, stabilimentul sau camerele, ne puteti contacta la telefon afisat la incepurul paginii, sau ne puteti trimite un mesaj pe adresa de email contact@cazaremuncitoriiasi.ro.

Hostel Iasi; Facilitati cazare

De asemenea, hostelul dispune si de o sala de mese, bar si magazin la parter. La bar se pot servi bauturi racoritoare, alcoolice sau oricare dintre sortimentele de cafea disponibile. Barul este deschis pe toata durata zilei. Sala de mese este intr-un spatiu foarte incapator, putand acomoda cu usurinta peste cinci zeci de persoane concomitent. Dispune de asemenea si de un televizor LCD, cu diagonala de 80cm. In functie de cerere, putem asigura si masa in regim restaurant.

Cazarea include un set extins de facilitati pe care le oferim clientilor nostri. In primul rand, indiferent de tipul de camera sau numarul de paturi in camera, asiguram curatenia zilnica in camere, ceea ce include si schimbarea asternuturilor, acestea fiind asigurate de noi, si spalate in mod ecologic. Spre deosebire de alte tipuri de hostel iasi, locatia noastra este situata in apropiere de statiile de transport in comun, ceea ce face foarte usor accesul la mijloace de transport. De asemenea, dispunem si de o parcare proprie, cu paza ziua si noaptea. In functie de  limita disponibilitatilor, putem asigura si un frigider in camere.

Hostel Iasi; Dotari camere

Camerele se impart in doua categorii: camere cu baie proprie si camere cu baie (spatiu sanitar) comuna, pe fiecare etaj.  Insa in ceea ce priveste dotarile camerelor, toate camerele, indiferent de tip sau de numarul de paturi, dispun de mobilierul necasar, printre care: masa cu scaune, dulap spatios, cuier pentru agatarea hainelor, noptiera.

De asemenea, toate camere dispun de TV cu televiziune prin cablu, si cu telecomanda. Insa mai mult de atat, indiferent de tipul de camera ales, toate camerele dispun de internet wireless, acesta fiind accesibil atat in camere cat si in sala de mese. Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare, si este aplicat pentru inchiriere in functie de numarul de persoane (paturi folosite) – numarul maxim de persoane ce poate fi cazat este mentionat in prezentarea fiecarui tip de camera.

Din punctul de vedere al sigurantei, asiguram paza cladirii si a parcarii atat ziua cat si noaptea, iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun (autobuz si tramvai)

Avantaje camere si dotari generale hostel Iasi