Faciliati Hostel Iasi

Prezentare dotari generale hostel Iasi

Va oferim cazare in regim hotelier, in Iasi, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana in camera. In scopul de a oferi conditii de cazare cat mai placute si sigure, in cadrul locatei hostel Iasi am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt.

Asiguram curatenie zilnica in camere si asternuturi curate, spalate ecologic, iar spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de 30 de persoane simultan. In ceea ce priveste modul de petrecere al timpului liber, locatia noastra dispune de terasa de vara si holuri amenajate pe fiecare etaj, bar cu sala de mese

Camere hostel Iasi

Conditii optime la pret accesibil

Toate camerele, indiferent de tip sau de numarul de paturi, dispun de TV prin cablu, cu telecomanda, internet wireless si mobilier standard necasar, printre care masa cu scaune, dulap spatios, cuier pentru agatarea hainelor si noptiera. Conditiile de cazare hostel Iasi includ si facilitati generale aplicate tuturor tipurilor de camere. Asternuturi curate si curatenia zilnica in camera este asigurata de personalul hostelului. Camerele din cadrul hostel Iasi se impart in doua categorii principale, cu baie proprie in camera, si cu spatiu sanitar comun pe etaj.

‣ Vezi Optiuni Camere

Spatii amenajate

Sala de mese cu bar si magazin

In ceea ce priveste facilitatile generale ale hostelului, acesta dispune de sala de mese incapatoare, cu bar si magazin deschis de toata durata zilei, unde se pot servi bauturi racoritoare, alcoolice sau oricare dintre sortimentele de cafea disponibile.  Pentru petrecerea timpului liber intr-un cadru restrans va punem la dispozitie terasele de vara si holurile amenajate pe fiecare etaj al hostelului.

Spatii sanitare comune

disponibile pe fiecare etaj

Pentru camerele cu un numar mai mare de paturi am amenajat spatii sanitare incapatoare, dotate comple, pe fiecare etaj al complexului hostel Iasi. Acestea au o capacitate de pana la 30 de persoane simultan, si sunt dotat cu lavoare, toalete si dusuri cu apa calda.

Alte Facilitati

Siguranta, confort si mobilitate

Locatia este situata foarte aproape de statiile de transport in comun, la o distanta de 5 minute. Hostelul dispune si de o parcare proprie, cu paza ziua si noaptea. Iar pentru siguranta sporita a clientilor, am instalat sisteme de supraveghere video pe holuri si in parcarea hostelului. In functie de cerere putem asigura si facilitati suplimentare, printre care frigider in camera, sau servirea mesei in regim restaurant.

Oferta Personalizata

Dotari hostel Iasi si detalii cazare

in functie de necesitatile dvs. specifice

Pe langa camerele/facilitatile standard disponibile in cadrul hostelului, in functie de cerere, va putem oferi si facilitati suplimentare pe perioada cazarii. Pentru mai multe informatii privind camere cazare Iasi va invitam cu incredere sa ne contactati pentru a primi oferta personalizata de cazare, in functie de perioada, numar de camere sau numar de paturi dorit, sau alte necesitati specifice.

 • Grupuri de persoane

 • Cazare Muncitori Iasi

 • Grupuri de Turisti in Iasi

 • Grupuri de Studenti

 • Cazare pentru evenimente

 • Calatorii de Afaceri

Facilitati Hostel

 • Putem asigura masa, in functie de cerere
 • Spatii sanitare comune pe fiecare etaj
 • Curatenie zilnica in camere
 • Acces rapid la transport in comun (5 min)
 • Bar, magazin si sala de mese (>40 de locuri)
 • Spatii amenajate si terasa pe fiecare etaj
 • Supraveghere video holuri/parcare
 • Parcare proprie cu paza

Dotari Camere

 • TV in fiecare camera indiferent de tip
 • Internet Wireless in fiecare camera
 • Aer conditionat in camera
 • Camere cu baie proprie sau la comun
 • Camere spatioase cu pana la 6 paturi
 • Camera cu pat matrimonial
 • Frigider in camera (in functie de cerere)
 • Asternuturi curate asigurate de hostel

Bar si Sala de Mese

 • Capacitate de peste 40 de locuri
 • Masa in regim restaurant (la cerere)
 • Plasma TV 80 inch, cu telecomanda
 • Bar si magazin cu servire
 • Cafea si ceai disponibile la bar
 • Frigidere cu bauturi acolice si racoritoare

Prezentare detaliata

Dotari generale si facilitati hostel Iasi

In scopul de a oferi conditii de cazare cat mai placute si sigure, in cadrul locatei hostel Iasi am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt. Asiguram curatenie zilnica in camere si asternuturi curate, spalate ecologic totul inclus in pachetul de cazare Iasi. De asemenea spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de treizeci de persoane simultan. In ceea ce priveste modul de petrecere al timpului liber, locatia noastra dispune de terasa de vara si holuri amenajate pe fiecare etaj, bar cu sala de mese si Jocuri electronice.

Iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun. Cazarea include un set extins de facilitati pe care le oferim clientilor nostri. In primul rand, indiferent de tipul de camera sau numarul de paturi in camera, asiguram curatenia zilnica in camere, ceea ce include si schimbarea asternuturilor, acestea fiind asigurate de noi, si spalate in mod ecologic. Spre deosebire de alte locatii hostel iasi, locatia noastra este situata in apropiere de statiile de transport in comun, ceea ce face foarte usor accesul la mijloace de transport. De asemenea, dispunem si de o parcare proprie, cu paza ziua si noaptea. In functie de  limita disponibilitatilor, putem asigura si un frigider in camere. Iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun.

Camerele se impart in doua categorii: camere cu baie proprie si camere cu baie (spatiu sanitar) comuna, pe fiecare etaj.  Insa in ceea ce priveste dotarile camerelor, toate camerele, indiferent de tip sau de numarul de paturi, dispun de mobilierul necasar, printre care: masa cu scaune, dulap spatios, cuier pentru agatarea hainelor, noptiera.

De asemenea, hostelul dispune si de o sala de mese, bar si magazin la parter. La bar se pot servi bauturi racoritoare, alcoolice sau oricare dintre sortimentele de cafea disponibile. Barul este deschis pe toata durata zilei. Sala de mese este intr-un spatiu foarte incapator, putand acomoda cu usurinta peste cinci zeci de persoane concomitent. Dispune de asemenea si de un televizor LCD, cu diagonala de 80cm. In functie de cerere, putem asigura si masa in regim restaurant. Locatia noastra este ideala pentru cazarea de grupuri medii si mari de persoane, spre exemplu studenti sau turisti, dar si pentru cazarea de grupuri de muncitori aflati in Iasi in cadrul unor proiecte.

Pentru oferta completa de pret sau pentru alte informatii in legatura cu locatia, stabilimentul sau camerele, ne puteti contacta la telefon afisat la incepurul paginii, sau ne puteti trimite un mesaj pe adresa de email contact@cazaremuncitoriiasi.ro.