Cazare Iasi

Camere ideale pentru cazare Iasi

Cazare Iasi in regim de hostel, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana. Hostelul nostru ofera toate conditiie necesare si ideale in cazul cazarii grupurilor de persoane, fie ca vorbim de muncitori, studenti, delegatii, turisti sau angajati.

Toate camerele din cadrul locatiei sunt complet mobilate, iar printre conditiile si facilitatile puse la dispozitie in cadrul pachetelor de cazare iasi se numara: asigurarea de asternuturi curate, spalate in mod ecologic, si a curateniei zilnice in camere; televizor cu telecomanda, cu TV prin cablu, internet wireless, aer conditionat, baie proprie in camera si spatiu sanitar la comun pe fiecare etaj. In functie de cerere, si in limita disponibilitatilor, in cadrul pachetului de cazare Iasi putem include si frigider in camere, sau opriunea de servire a mesei in regim restaurant (mic dejun si pranz).

cazare Iasi

Avantaje Firme

Iinchiriere camere pentru cazare muncitori sau angajati, in regim de hotelier, la preturi avantajoare Descopera facilitatile oferite!