Pret cazare muncitori Iasi 2018-07-19T20:04:43+00:00

Preturi cazare Iasi

Pachet standard incapand de la 12 RON/persoana/noapte

Pentru mai multe informatii privind pret cazare muncitori iasi te invitam sa ne contactezi la numerele de telefon alaturate, sau folosind formularul de pe pagina de contact. Noi iti vom raspunde la mesaj in maxim 24 de ore de la primire cu o oferta de pret cazare muncitori iasi in functie de informatiile prezentate mai sus.

Preturile, termenii si conditiile de plata sunt stabilite de comun acord in functie de perioada de cazare dorita si conditiile solicitate:

– Numarul si tipul de camere dorite -cu baie proprie sau cu baie la comun pe etaj
– Numarul de paturi in fiecare camera ocupata
– Alte facilitati incluse in cadrul contractului de cazare (spre exemplu existenta unui frigider in camera sau asigurarea mesei)

Camerile sunt inchiriate in regim hotelier, incapand cu preturi de la 12 RON/persoana/noapte. Pentre oferta de pret exacta te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos, pentru a putea stabili termenii si detaliile de cazare in functie de  necesitatile dvs.

• 0746.356.015
• 0741.612.900
• contact@cazaremuncitoriiasi.ro
• Iasi, Calea Chisinaului nr. 6

Informatii si preturi

Informatii, preturi si detalii contact

Pentru orice fel de informatii privind camerele disponibie momentan, preturile, si termenii cazarii, va rugam sa ne contactati telefonic la oricare dintre numere 0746.356.015 | 0741.612.900, prin email la adresa  contact@cazaremuncitoriiasi.ro sau completand formularul de contact de pe pagina noastra de contact accesand butonul alaturat

Oferta de camere cazare ieftina Iasi