/Cazare Ieftina Iasi – oferta cazare ieftina Iasi; cazare ieftina Iasi
Cazare Ieftina Iasi – oferta cazare ieftina Iasi; cazare ieftina Iasi 2018-07-19T20:04:42+00:00

Cazare ieftina Iasi

Camere, facilitati si dotari generale cazare ieftina Iasi

Oferta noastra de cazare ieftina Iasi presupune inchirierea de camere in regim hostel, cu plata per persoana, per noapte, sau ca pachet de cazare, in functie de termeni si perioada de cazare. Pentru oferirea unor conditii cat mai placute si sigure de cazare ieftina Iasi am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt. Printre acestea amintim faptul ca fiecare tip de camera dispune de internet wireless si TV cu telecomanda. Aceste dotari sunt disponibile indiferent de numarul de paturi in camera. De asemenea, putem asigura frigider in camera, in functie de cereri. Asiguram de asemenea si curatenie zilnica in camere si asternuturi curate, spalate ecologic, totul inclus in pachetul de cazare ieftina Iasi. Spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de 30 de persoane simultan.

In ceea ce priveste modul de petrecere al timpului liber, hostelul dispune de terasa de vara si holuri amenajate pe fiecare etaj, la parter existant bar cu bauturi, cafea si racoritoare. Tot la parter se afla si sala de mese ce poate cu usurinta suporta o capacitate de 50 de persoane simultan. Asadar daca esti in cautare de cazare ieftina Iasi, locatia noastra iti poate oferi toate facilitatile necesare.

Preturi si date de contact
Hostel Iasi
cazare ieftina iasi; inchireri camere iasi; cazare ieftina iasi; cazare muncitori iasi; camere cazare ieftina iasi

Camere cazare ieftina Iasi

Punem la dispozitie camer de cazare pentru grupuri de muncitori in iasi , la preturi avantajoase, si in conditii calitative. Locatia noastra dispune de un numar mare de camere incapatoare, facilitati si dotari generale calitative, bar si restaurant cu sala de mese in incinta cladirii.

Dotari generale cazare ieftina Iasi

 Locatie ideala pentru cazare grupuri sau muncitori

 Camere cu 2, 3 si 4 paturi, cu baie in camera

 Camere cu 4, 5, 6 paturi, cu baie la comun

 TV in fiecare camera indiferent de tip

 Internet Wireless in fiecare camera

 Baile contin lavoar, dus cu apa calda, toalete

 Camere mobilate, cu dotari de top

 Frigider in camera (in functie de cerere)

 Terasa de vara si holuri amenajate la fiecare etaj.

 Asiguram curatenie zilnica si asternuturi curate

 Putem asigura masa in regim restaurant

 Spatiu sanitar comun pe fiecare etaj

 Bar cu magazin si sala de mese spatioasa

 Acces usor la transport in comun

 Paza asigurata atat ziua cat si noaptea.

 Parcare proprie cu paza

 

Oferta de camere cazare ieftina Iasi

Informatii si preturi

Informatii, preturi si detalii contact

Pentru orice fel de informatii privind camerele disponibie momentan, preturile, si termenii cazarii, va rugam sa ne contactati telefonic la oricare dintre numere 0746.356.015 | 0741.612.900, prin email la adresa  contact@cazaremuncitoriiasi.ro sau completand formularul de contact de pe pagina noastra de contact accesand butonul alaturat

Formular contact

Cazare ieftina Iasi; Detalii

Avantaje si dotari ale camerelor disponibile pentru cazare ieftina Iasi

Va oferim cazare in regim de hostel, in Iasi, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana in camera.

Locatia noastra este ideala pentru cazarea de grupuri medii si mari de persoane, spre exemplu studenti sau turisti, dar si pentru cazarea de grupuri de muncitori aflati in Iasi in cadrul unor proiecte. In aceste cazuri holurile amenajate si terasele de vara se protrivesc perfect.

Cazare Ieftina Iasi; Bar si sala de mese

De asemenea, locatia noastra dispune si de o sala de mese, bar si magazin, toate incluse in pachetul de cazare ieftina Iasi. La bar se pot servi bauturi racoritoare (reci, direct de la frigider), bauturi alcoolice sau oricare dintre cele 12 sortimente de cafea disponibile, barul fiind deschis pe toata durata zilei, si fiind “prima oprire” dimineata pentru chiriasii nostri care pornesc la lucru.

In ceea ce priveste sala de mese, aceasta este amenajata intr-un spatiu foarte incapator, putand acomida cu usurinta un numar de peste cinci zeci de persoane concomitent.Sala de mese dispune de asemenea si de un televizor LCD, cu diagonala de 80cm. In functie de numarul de persoane cazate si cerere, putem asigura si masa in regim restaurant, indiferent ca este vorba de mic dejun sau pranz.

Cazare ieftina Iasi; Facilitati cazare

Oferta noastra de cazare ieftina Iasi include un set extins de facilitati pe care le oferim clientilor nostri. In primul rand, indiferent de tipul de camera ales, fie ca e vorba de camere cu 2, 3 sau chiar cu 6 paturi, noi asiguram curatenia zilnica in camere, ceea ce include si schimbarea asternuturilor. In functie de cerere, si in limita disponibilitatilor, putem asigura si un frigider in camere, pe langa celelalte dotari standard pe care le oferim deja.

Hostelul nostru este situat in apropiere de statiile de transport in comun, ceea ce face foarte usor accesul la mijloace de transport. De asemenea, dispunem si de o parcare proprie, cu acces inclus in pachetul de cazare ieftina Iasi, cu paza asigurata atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Fiecare etaj dispune de un hol comun amenajat, si de terasa de vara.

Cazare ieftina Iasi; Dotari

In ceea ce priveste dotarile camerelor, acestea din urma se impart in doua categorii: camere cu baie proprie si camere cu baie comuna.  Toate tipurile de camere de inchiriat Iasi dispun de mobilierul necasar, printre care: masa cu scaune, dulap spatios, cuier pentru agatarea hainelor, noptiera. De asemenea, toate camere dispun de Televizor functional, cu televiziune prin cablu, cu telecomanda. Insa mai mult de atat, indiferent de tipul de camera ales, fie ca este vorba de cele cu 3 paturi sau cele cu 6, toate camerele dispun de internet wireless, acesta fiind accesibil atat in camere cat si in sala de mese sau pe terasele de vara.

Printre facilitatile oferite de hostel Iasi, si pe care le putem adauga la pachetul de cazare se numara si prezenta unui frigider in camera, acestea variind ca si dimensiune si volum. De asemenea, toate camerele dispun de setul de servicii standard pe care le oferim in cadrul hostelului nostru, printre care curatenia zilnica a camerelor, asternuturi curate schimbate la interval de cateva zile in toate camerele.

Pretul pentru cazare ieftina Iasi reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare, si este aplicat pentru inchiriere in functie de numarul de persoane (paturi folosite) – numarul maxim de persoane ce poate fi cazat este mentionat in prezentarea fiecarui tip de camera. Camerele se inchiriaza pentru minim 24 de ore, iar orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

Din punctul de vedere al sigurantei, asiguram paza cladirii si a parcarii atat ziua cat si noaptea, iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun (autobuz si tramvai)

cazare ieftina iasi; inchireri camere iasi; cazare ieftina iasi; camere cazare ieftina iasi