/Cazare iasi – preturi cazare iasi; cazare iasi; camere cazare iasi; cazare iasi
Cazare iasi – preturi cazare iasi; cazare iasi; camere cazare iasi; cazare iasi 2018-07-19T20:04:43+00:00

Cazare Iasi

Hostel cazare iasi

Cazare Iasi in regim de hostel, in cadru locatiei noastre ce cuprinde atat camere cu unul sau doua paturi, cat si camere cu pana la 6 paturi de o persoana. Hostelul nostru ofera toate conditiie necesare si ideale in cazul cazarii grupurilor de persoane,  (muncitori, studenti, delegatii, turisti, angajati).

Toate camerele din cadrul locatiei sunt complet mobilate, iar printre conditiile si facilitatile puse la dispozitie in cadrul pachetelor de cazare iasi se numara: asigurarea de asternuturi curate (spalate in mod ecologic), si a curateniei zilnice in camere; televizor cu telecomanda, cu TV prin cablu, internet wireless, baie proprie in camera si spatiu sanitar la comun pe fiecare etaj, acces la sala de mese si barul situat la parterul hostelului. In functie de cerere, si in limita disponibilitatilor, in cadrul pachetului de cazare Iasi putem include si frigider in camere, sau opriunea de servire a mesei in regim restaurant (mic dejun si pranz).

Pentru informatii privid disponibilitatea camerelor, preturi sau perioade de cazare iasi te invitam sa e contactezi la datele de contact afisate mai jos, pentru a va puta oferi o oferta de pret personalizata in functie de necesitatile dvs.

Preturi si date de contact

Camere cu baie proprie

Camere cu baie la comun

Prezentare dotari generale hostel

Holuri amenajate pe fiecare etaj.

Spatiu sanitar comun pe fiecare etaj

Bar cu magazin si sala de mese (>50 de locuri)

Masa in regim hotelerie, (la cerere)

Asiguram curatenie zilnica si asternuturi curate

Acces usor si rapid la transport in comun

Paza asigurata atat ziua cat si noaptea.

Parcare proprie cu paza

hostel iasi

Camere cazare Iasi

Prezentare dotari generale camere

Camere spatioase ideale pentru grupuri de persoane, cu pana la 6 paturi

Optiune de camera cu pat matrimonial

Camere cu 2, 3 si 4 paturi, cu baie in camera

Camere cu 4, 5, 6 paturi, cu baie la comun

TV cu telecomanda in fiecare camera

Internet Wireless in fiecare camera

Frigider in camera (in functie de cerere)

cazare ieftina iasi

Hostelul nostru va ofera facilitati si conditii ideale pentru cazare iasi, in orice situatie, indiferent de perioada sau numarul de persoane cazate, fie ca vorbim de persoane fizice sau pachete de cazare in cadrul contractelor cu persoane jurdice. Ne putem adapta usor in functie de cerere si necesitatile dvs. Locatia noastra este ideala pentru:

Grupuri de persoane

Cazare muncitori Iasi

Studenti sau grupuri de tineri

Delegatii sau invitati conferinte

Turisti in Iasi

Camere cazare Iasi

Tipuri de camere disponibile cazare Iasi

Informatii si preturi

Informatii, preturi si detalii contact

Pentru orice fel de informatii privind camerele disponibie momentan, preturile, si termenii cazarii, va rugam sa ne contactati telefonic la oricare dintre numere 0746.356.015 | 0741.612.900, prin email la adresa  contact@cazaremuncitoriiasi.ro sau completand formularul de contact de pe pagina noastra de contact accesand butonul alaturat

Formular contact

Hostel cazare Iasi

Galerie imagini hostel cazare Iasi

Pretul standard pentru cazare Iasi pornete de la 20 lei/persoana/noapte, insa oferta de pret perceput pentru pachetele de cazare Iasi, alaturi de termenii de plata sunt stabilite de comun acord cu clientul in functie de un set de factori ce variaza, printre care se numara perioada de cazare Iasi si conditiile, dotarile sau alte servicii incluse solicitate. Evident, pretul poate varia si in functie de tipul sau numarul de camere dorite (cu grup baie in camera sau disponibila la comun pe etaj), numarul de paturi in camerile ocupate, etc. Intentia noastra este aceea de a oferi clientilor nostri optiuni de cazare iasi adecvate cerintelor individuale ale fiecarui client.

In cadrul galeriei de imagini de mai jos sunt prezentate cateva detalii cu privire la exteriorul si interiorul hostelului, cateva exemple de tipuri de camere diponibile pentru cazare Iasi, precum si cateva dinte dotarile generale ale locatiei noastre. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati paginile respective camere de inchiriat Iasi (pentru lista completa de camere) sau hostel Iasi (pentru lista completa de dotari si facilitati generale oferite in cadru pachetelor de cazare Iasi.

Petru orice alte informatii (oferta de pret personalizata, facilitati aditionale, capacitate sau camere disponibile in prezent), va invitam sa ne contactati la datele de contact prezentate mai sus, sau accesand pagina de contact apasand pe butonul de mai jos.

cazare iasi; preturi cazare iasi; camere cazare iasi; cazare Iasi;

Prezentare generala hostel Iasi

Cazare muncitori Iasi

Hostel ideal pentru cazare muncitori Iasi

Pentru a-ti crea o imagine cat mai clara asupra facilitatilor generale disponile in cadrul locatiei te invitam sa vizitezi pagina Facilitati cazare Iasi, din meniul principal, unde toate acestea sunt prezentate in mod clar. Asadar pe langa spatiile oferite pentru cazare muncitori Iasi, ne mandrim cu un set de facilitati aditionale ale locatiei, printre care baile comune de pe fiecare etaj,  cabinele de dus, barul si sala de mese din incinta locatiei, dotata cu plasma TV, jocuri electronice, frigidere si magazin in cadrul barului, toate acestea pentru a face sederea cat mai confortabila.

Clienti si recomandari

Companii de renume recomanda serviciile noastre de cazare muncitori Iasi

Ne mandrim cu faptul ca dea lungul timpului am lucrat cu un numar mare de firme ce au avut nevoie de spatii pentru cazare muncitori in iasi. Astfel am reusit sa ne construim un set de clienti fideli, lucru datorat in parte calitatii serviciilor de cazare oferite in cadrul locatiei noastre, si in acelasi timp seriozitatii si profesionalismului pe care oferim fata de orice client care ne trece pragul. De aceea va invitam si pe dumneavoastra sa ne contactati cu incredere pentru a va putea alatura grupului de clienti multumiti pe care l-am dezvoltat in tot acest timp.

“Am fost foarte multumit de conditiile de cazare oferite aici, camerile sunt curate, curatenia se face zilnic, locul e linistit, iar barul de la parter e un bonus binevenit dupa programul de munca.”  Petrisor Marian – subinginer