/Camere de inchiriat Iasi – oferta si preturi camere de inchiriat Iasi; camere de inchiriat Iasi
Camere de inchiriat Iasi – oferta si preturi camere de inchiriat Iasi; camere de inchiriat Iasi 2018-07-19T20:04:42+00:00

Camere de inchiriat Iasi

Prezentare hostel si dotari camere de inchiriat Iasi

In ceea ce priveste oferta noastra de camere de inchiriat iasi, fiecare tip de camera dispune de un set de facilitari si dotari de baza, printre care amintim accesul la internet wireless in camera, TV cu telecomanda, mobierul necesar standard, curatenie zilnica in camere si asternuturi curate, spalate ecologic, aceste dotari si facilitati fiind disponibile indiferent de tipul de camera, sau numarul de paturi.

De asemenea, in functie de cerere si perioada de cazare, la acestea se poate adauga asigurarea unui frigider in camera. In ceea ce priveste spatiile sanitare, puteti alege dintre camere cu spatii sanitare interioare (dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete), si camere de inchiriat iasi cu spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, dotate la acelasi nivel (lavoare, dusuri cu apa calda, toalete) aceastea putand suporta o capacitate de 30 de persoane simultan.

Preturi si date contact
Hostel Iasi
camere de inchiriat Iasi; preturi camere de inchiriat Iasi; camere de inchiriat Iasi; Inchiriere camere iasi; camere de inchiriat Iasi; camere inchiriat iasi;

Camere de inchiriat Iasi

Tipuri de camere de inchiriat Iasi

Oferta noastra de camere de inchiriat Iasi se imparte intr-o serie de doua categorii principale de camere: cele ce dispun de baie in interiorul camerelor, si cele pentru care baia si spatiul sanitar este situat pe etaj. Insa in ambele cazuri sunt prezente o serie de facilitati esentiale, indiferent de numarul de paturi sau tipul de camera ales, facilitati printre care putem enumera accesul la internet wireless (disponibil de altfel in toata cladirea), curatenie zilnica in camere, TV prin cablu cu telecomanda, mobilier si asternuturi de pat curate, si accesul la orice alte facilitati de care dispune hostelul nostru.

Dotari standard camere

TV in fiecare camera indiferent de tip

Internet Wireless in fiecare camera

Camere dotate cu mobilierul necesar

Frigider in camera (in functie de cerere)

Camere cu baie

Camere cu baie la comun

Informatii si preturi

Informatii, preturi si detalii contact

Pentru orice fel de informatii privind camerele disponibie momentan, preturile, si termenii cazarii, va rugam sa ne contactati telefonic la oricare dintre numere 0746.356.015 | 0741.612.900, prin email la adresa  contact@cazaremuncitoriiasi.ro sau completand formularul de contact de pe pagina noastra de contact accesand butonul alaturat

Formular contact

Prezentare hostel Iasi

Prezentare generala interior si exterior hostel Iasi

Detalii camere de inchiriat Iasi

Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj. De asemenea avem si camera cu pat matrimonial si baie proprie.

Oferta noastra de camere de inchiriat Iasi este ideala pentru cazarea de grupuri de persoane, (muncitori, studenti sau turisti) dar si pentru cazarea de grupuri mai restranse ca numar. Cazarea include acces la toate facilitatile hostelului:  sala de mese (capacitate >50 de persoane, cu plasma LCD, diagonala de 80cm) terasa, bar si magazin la parter. Orice alta necesitate se poate solicita odata cu inchirierea.

Camere de inchiriat Iasi; Bar si sala de mese

De asemenea, locatia noastra dispune si de bar si sala de mese la parter, accesul la acestea fiind incluse in pachetul de cazare, dupa ce alegeti din oferta noastra de camere de inchiriat Iasi. La bar se servesc bauturi racoritoare, o gama variata de bauturi alcoolice sau mai multe sortimente de cafea, barul fiind deschis pe toata durata zilei.

In ceea ce priveste sala de mese, aceasta este amenajata intr-un spatiu foarte incapator, putand acomida cu usurinta un numar de peste cinci zeci de persoane concomitent.Sala de mese dispune de asemenea si de un televizor LCD, cu diagonala de 80cm. In functie de numarul de persoane cazate si cerere, putem asigura si masa in regim restaurant, indiferent ca este vorba de mic dejun sau pranz.

Camere de inchiriat Iasi; Facilitati hostel

Oferta noastra de camere de inchiriat Iasi include accesul la un set de facilitati pe care le oferim clientilor nostri. In primul rand, indiferent ca e vorba de camere cu 2, 3 sau chiar cu 6 paturi, noi asiguram asternuturi de pat curate, spalate ecologic, si curatenia zilnica in camere. In functie de cerere, putem asigura si prezenta un frigider in camere. Datorita situarii sare, hostelul ofera accesul la mijloace de transport. De asemenea, avem si o parcare proprie, cu paza asigurata atat ziua cat si noaptea. Fiecare etaj dispune de un hol comun amenajat, si terasa, ideal pentru perioadele insorite de vara.

Camere de inchiriat Iasi; Dotari camere

In ceea ce priveste dotarile camerelor, acestea din urma se impart in doua categorii: camere cu baie proprie, in camere, si camere de inchiriat Iasi cu baie comuna, pe etaj.  Toate camere dispun de mobilierul necasar, (masa cu scaune, dulap spatios, cuier de haine, noptiere). De asemenea, toate camere au Televizor, cu televiziune prin cablu, cu telecomanda. Indiferent de tipul de camera, fie ca este vorba de cele cu 3 paturi sau cele cu 6, toate tipurile de camere de inchiriat Iasi dispun de internet wireless, acesta fiind accesibil de oriunde din interiorul hostelului. De asemenea, toate camerele dispun de setul de servicii standard pe care le oferim in cadrul hostelului nostru, printre care curatenia zilnica si asternuturi curate.

Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare, si este aplicat pentru inchiriere in functie de numarul de persoane (paturi folosite) – numarul maxim de persoane ce poate fi cazat este mentionat in prezentarea fiecarui tip de camera. Camerele se inchiriaza pentru minim 24 de ore, iar orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati. De asemenea, asiguram paza cladirii si a parcarii atat pe timp de zi cat si noaptea, iar pe langa toate acestea, locatia ofera acces usor la transport in comun (autobuz si tramvai).

camere de inchiriat Iasi; preturi camere de inchiriat Iasi; camere de inchiriat Iasi; Inchiriere camere iasi; camere de inchiriat Iasi;